Binnenspeelzand

kleuren angelsand

Binnenspeelzand

Binnenspeelzand ofwel Angel Sand. Het is dé trend van 2015. Het is speciaal ontwikkeld zand wat antibacteriele eigenschappen bevat, waardoor het speelzand keer op keer hergebruikt kan worden. Ten opzichte van ander echt zand biedt het Angels Sand alleen maar voordelen: er komt geen vuil onder de nagels van uw kinderen, het blijft niet aan kleding vast zitten en plakt niet. Het binnenspeelzand wordt daarnaast nooit hard en zal niet uitdrogen. Een bijkomend voordeel van het zand is de eenvoud van opruimen, het binnenspeelzand zal niet verspreid over de vloer liggen, maar is makkelijk bijeen te rapen om het terug in de emmer te stoppen. Het klinkt als het ideale speelzand, en dat is het ook.

Angel Sand

Er zijn verschillende kleur beschikbaar voor het Angel Sand, om precies te zijn: 5 verschillende. Kinderen worden gestimuleerd om creatief bezig te zijn wanneer ze met het zand spelen; er moet tenslotte wat gebouwd worden. De enige hulpstukken die hiervoor beschikbaar zijn, zijn vormpjes. ‘Bouwwerken’ met Angel Sand zullen dus vooral gebaseerd zijn op de creativiteit van het kind zelf. Het binnenspeelzand is qua structuur ideaal voor kinderen om te spelen. Door het zand te kneden en aan te drukken wordt het gevormd, wanneer het zand weer uit elkaar getrokken wordt, wordt het gewoon weer normaal Angel Sand.

Om kinderen veel mogelijkheid tot creativiteit te geven wordt er aangeraden om minimaal 3 verschillende kleur te gebruiken. Kleuren zijn verkrijgbaar in een verzameldoos of per 1 liter emmer. Ook al worden de kleuren gemengd, het blijft de volgende keer gewoon goed te gebruiken. Al met al zorgt het binnenspeelzand voor uren speelplezier.

Vraagt u zich af waar het Angel Sand nu precies van gemaakt wordt? Het bestaat voor 98% uit schelpenzand en vochthoudende olie. Het is dus een volledig natuurlijk product. Het enige wat er tijdens de